• Home

Årets Idrætskvinde- eller mand.

 

Hvert år kåres årets Idræts M/K i foreningen.

Det er en person, der på den ene eller anden måde har betydet noget for den enkelte afdeling eller hele foreningen.

Årets SIF M/K indstillet af Claus Oliver Serup.

 

Claus har de sidste 8-9 sæsoner ( start ca. 2011) været en del af årgang 05-06 fodbold. Først som hjælpetræner, men efter folkene bag opstart af holdet (Lasse Solheim og jeg selv) trak sig tilbage, tog Claus over og har nu været Chef træner de sidste 6- 7sæsoner. 

 

Claus er typen der klare alt selv og at der skal være styr på tingene. Finder stævner til drengene før tuneringstart, laver sheltertur weekendtur på cykle,  og det som drengene ser mest frem til fodboldturen til udlandet i Påsken, er bare nogle af de ting han har sat i søen for drengene. 2016 var det Prag der fik besøg af SIF og siden er turen gået 3 gange til Holland, hvor i 2017 var Claus Nielsen og Peters hold også med. På Claus Serup opfordring. Turen 2020 er allerede sat i søen, og bestilt.

Claus sørger også for, at forældresamenholdet bliver holdt intakt. Opfordring til weekendbold med forældre og sommerafslutninger med grill på holdet gør, at der er en fantastisk stemning udenfor banen.

Kort sagt, en "Blæksputte" der altid har et smil på læben og fræk kommentar til at bryde isen, når man mødes med andre hold.

 

Claus har også været omkring andre dele af SIF. Ikke at jeg ved hvor meget og hvor, men tænker at der andre omring bestyrelsesbordet der kan supplere.

Hvor godt Claus omgås drengene, afspejles rigtig godt i tiden fra nu og ca. 1 1/2 år bagud i tiden. Vores ældste drenge (05) havde skiftet skole, og allerede 2 mdr. efter stod der 3 drenge fra nye skoler til træning de holder stadig ved, og da næste årgang(06) skiftede, tja så skete samme tilgang igen. Der er pt. 25 drenge tilknyttet holdet. Dette flotte antal kan man godt krediterer Claus. Ingen tvivl om det.

 

Ved godt det er en kort beskrivelse, men hvis større uddybning ønskes, kommer jeg gerne personligt og foreklar nærmere.

 

PS. : En sjov episode fra shelter turen er, at om natten bryder helvede løs på himlen med regn, lyn og torden, og alle drengene er vågne og syntes det er noget af det bedste de nogensinde har oplevet. MEN forældrene begynder så småt at sms´e Claus om gutternes tilstand og han beroliger, at alt er ok. På nær en forældre der virkelig gerne vil have sin dreng hjem, men drengen sender moderen en besked med “ alt er godt vil ikke hjem”. Claus modtager efterfølgende en sms der ordret lyder, “ Du må være verdens bedste pædagog”!. 

Claus_2019.jpg